IBN
Close
Bălan Iurie
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2012 - 2

Influence of mixers parameters on dough kneading process
Bernic Mircea , Bantea-Zagareanu Valentina , Constantin Marusic , Ciobanu Eugeniu , Bălan Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-398
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The study of the premix dosing in the fortification process of wheat flour
Bălan Iurie1 , Bernic Mircea1 , Shapovalenco Oleg2 , Ciobanu Eugeniu1 , Guţu Marin1
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-427
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2