Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 11. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 10
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Modificarea raportului compușilor biologic activi din pelicula miezului de nucă în dulciuri ![]() |
Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-127 |
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel ![]() |
Bantea-Zagareanu Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-72 |
Pastries with functional spirulina platensis ingredients ![]() ![]() |
Bantea-Zagareanu Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 2 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-231 |
Researches on the use of spirulina in the production of flour products ![]() |
Dodon Adelina ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-119 |
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products ![]() |
Gurev Angela ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
R. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-272 |
Asigurarea calităţii şi valabilității pâinii cu făină de porumb ![]() |
Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.1. 2017. Cahul. ISBN 978-9975-88-007-7. |
Disponibil online 27 December, 2017. Descarcări-13. Vizualizări-519 |
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie ![]() |
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-70 |
Development of breakfast food concentrates for therapeutic nutrition ![]() |
Bantea-Zagareanu Valentina ![]() |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 2(61) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016. Descarcări-9. Vizualizări-586 |
Utilizarea făinii de şrot de nuci (juglans regia l.) la fabricarea biscuiţilor de tip Amaretti ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016. Descarcări-61. Vizualizări-619 |
Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice ![]() |
Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 18 December, 2015. Descarcări-58. Vizualizări-932 |
Functional bakery products with the addition of dietary fiber ![]() |
Bantea-Zagareanu Valentina ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-349 |
Studierea procesului de uscare a rădăcinilor de păpădie prin metoda convectivă şi combinată ![]() |
Lupaşco Andrei , Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 29 October, 2017. Descarcări-7. Vizualizări-688 |
Technological aspects in the process of manufacture of bakery products with the addition of wheat bran ![]() |
Bantea-Zagareanu Valentina ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-547 |
Influence of mixers parameters on dough kneading process ![]() |
Bernic Mircea ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 28 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-248 |
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material ![]() |
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagareanu Valentina ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-277 |
The analisis of the burdock roots drying process with high frequency waves ![]() |
Rotari Eduard , Lupaşco Andrei , Bernic Mircea ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-262 |
Procedeul de uscare a rădăcinilor de brusture cu aplicarea cîmpurilor S.H.F. ![]() |
Lupaşco Andrei , Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente |
Nr. 1 / 2011 / ISSN 1857-0437 |
Disponibil online 16 December, 2014. Descarcări-3. Vizualizări-665 |
Studierea cineticii procesului de uscare a radacinilor de papadie cu aplicarea microundelor ![]() |
Lupaşco Andrei , Stoicev Petru ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Realizări şi perspective în mentenanţa utilajului agricol şi a autovehiculelor |
Vol.28. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-64-218-7. |
Disponibil online 8 October, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-475 |
Caracteristica indicilor fizico-chimici ai
rădăcinilor uscate cu aplicarea energiei
microundelor ![]() |
Bantea-Zagoreanu Valentina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente |
Nr. 1 / 2009 / ISSN 1857-0437 |
Disponibil online 12 December, 2014. Descarcări-2. Vizualizări-735 |