Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 198-202. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake |
Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Reşitca Vladislav , Scripcari Ion |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 282-285. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Cercetări unor verigi tehnologice în vederea valorificării nucilor |
Tărîtă Vasile , Macari Artur , Scripcari Ion |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016 |
Utilizarea şrotului de nuci la producerea semifabricatelor din carne |
Grumeza-Clefos Irina , Scripcari Ion |
Tezele celei de-a 69-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor |
Ediția 69, T. 2016. Chişinău. Universitatea Agrară. 129-129. |
Disponibil online 6 January, 2022 |
Determining the particle size of skimmed walnut flour |
Scripcari Ion |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 309-312. |
Disponibil online 1 April, 2020 |
Utilizarea miezului de nuci la fabricarea salamurilor crud-afumate |
Scripcari Ion , Macari Artur |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 25-28. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
1-6 of 6