IBN
Închide
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Contribuții - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2023 - 4

Analiza conținutului de substanțe minerale în leguminoase și produse secundare
, Ciochirlan Dorina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-176
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale
Ghendov-Moşanu Aliona , Aliona , Aliona , Bantea-Zagoreanu Valentina , Baerle Alexei , Cristea Elena , Elena
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-28
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content
Ghendov-Moşanu Aliona , Aliona , Bulgaru Viorica , Celac Valentin , Valentin
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-234
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of vegetable-derived proteins for new food products
Valentin1 , Bulgaru Viorica1 , Celac Valentin2 , Valentin3 , Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, MSU,
3 Middle East Technical University
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 February, 2024. Descarcări-20. Vizualizări-316
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4