IBN
Închide
Bantea-Zagoreanu Valentina
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Google Scholar ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 2.
Teze/Rezumate în culegeri - 2. Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 2
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2

2023 - 6

Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale
Turculeț Nadejda , Bantea-Zagoreanu Valentina , Cristea Elena , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Deseatnicova Olga , Dodon Adelina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-29
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale
Ghendov-Moşanu Aliona , Sandu Iuliana , Mazur Mihail , Bantea-Zagoreanu Valentina , Baerle Alexei , Cristea Elena , Sturza Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-26
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compuși antioxidanți din structura uleiurilor cu caracter pro-oxidant
Bantea-Zagoreanu Valentina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-478
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of defatted walnut meal as a potential ingredient in bread: physicochemical, rheological, functional and sensory properties
Bantea-Zagareanu Valentina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-279
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posibilități de identificare a pigmenților la procesarea materiilor oleaginoase
Bantea-Zagoreanu Valentina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-237
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality assessment of the toffee with sweeteners and dye from walnut septum or kernel’s pellicle
Bantea-Zagareanu Valentina , Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 July, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-263
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6