Articolul precedent |
Articolul urmator |
807 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-08 13:16 |
SM ISO690:2012 CAISÎN, Larisa, VRANCEAN, Vasile, GROSU, Natalia, CARA, Alexei. Compoziţia chimică şi valorea nutritivă a unor nutreturi suculente din centrul Moldovei. In: Zootehnie şi biotehnologii , 19 octombrie 2010, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 26, pp. 74-77. ISBN 978-9975-64-195-1 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 26, 2010 |
||||||
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii " Chișinău, Moldova, 19 octombrie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 74-77 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Was investigated and compared the chemical composition and nutritional value of food juicy (Lucerne, sainfoin, clover, vetches + oats) from the center of the Republic of Moldova with the data from the literature on the subject. It has been established according to the laboratory, a variation of general nutrition -0,06 + 0, 02U. N. nutritional value, energy -0,02-0, 07U. N. E content of metabolic energy -0,44 until + 0,54 Mj compared with data from specialized literature [2, 3, 4, 9]. |
||||||
Cuvinte-cheie Chemical analysis, composition, Cellulose, făt, Protein, nutritional value |
||||||
|