Compoziţia chimică şi valorea nutritivă a unor nutreturi suculente din centrul Moldovei
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
810 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-08 13:16
SM ISO690:2012
CAISÎN, Larisa, , , , , CARA, Alexei. Compoziţia chimică şi valorea nutritivă a unor nutreturi suculente din centrul Moldovei. In: Zootehnie şi biotehnologii , 19 octombrie 2010, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 26, pp. 74-77. ISBN 978-9975-64-195-1 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 26, 2010
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 19 octombrie 2010

Compoziţia chimică şi valorea nutritivă a unor nutreturi suculente din centrul Moldovei


Pag. 74-77

Caisîn Larisa12, 2, 2, Cara Alexei2
 
1 Întreprinderea de Stat pentru Cercetare în Selecţia şi Hibridarea Suinelor ”Moldsuinhibrid”,
2 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 8 februarie 2020


Rezumat

Was investigated and compared the chemical composition and nutritional value of food juicy (Lucerne, sainfoin, clover, vetches + oats) from the center of the Republic of Moldova with the data from the literature on the subject. It has been established according to the laboratory, a variation of general nutrition -0,06 + 0, 02U. N. nutritional value, energy -0,02-0, 07U. N. E content of metabolic energy -0,44 until + 0,54 Mj compared with data from specialized literature [2, 3, 4, 9].  

Cuvinte-cheie
Chemical analysis, composition, Cellulose, făt, Protein, nutritional value

Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Caisîn, L.G.</dc:creator>
<dc:creator>Вранчан, .</dc:creator>
<dc:creator>Вранчан, .</dc:creator>
<dc:creator>Cara, A.P.</dc:creator>
<dc:date>2010</dc:date>
<dc:description xml:lang='en'><p>Was investigated and compared the chemical composition and nutritional value of food juicy (Lucerne, sainfoin, clover, vetches + oats) from the center of the Republic of Moldova with the data from the literature on the subject. It has been established according to the laboratory, a variation of general nutrition -0,06 + 0, 02U. N. nutritional value, energy -0,02-0, 07U. N. E content of metabolic energy -0,44 until + 0,54 Mj compared with data from specialized literature [2, 3, 4, 9]. &nbsp;</p></dc:description>
<dc:source>Zootehnie şi biotehnologii  (Vol. 26) 74-77</dc:source>
<dc:subject>Chemical analysis</dc:subject>
<dc:subject>composition</dc:subject>
<dc:subject>Cellulose</dc:subject>
<dc:subject>făt</dc:subject>
<dc:subject>Protein</dc:subject>
<dc:subject>nutritional value</dc:subject>
<dc:title>Compoziţia chimică şi valorea nutritivă a unor nutreturi suculente din centrul Moldovei</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>