Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 6. Publicaţii la conferinţe din RM - 8. Publicaţii peste hotare - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-275 |
Dezvoltarea tehnologiei de obținere a laptelui și a băuturii fermentate pe bază de nuci |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(55) / 2019 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 4 February, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-660 |
Chemical, physical and sensory characteristics of peanut milk |
Boaghe Eugenia , Gorbuleac Veronica , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-748 |
Possibilities of walnut valorisation through walnut milk acidic beverage obtention |
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-718 |
Strategii de educație nutrițională în Republica Moldova |
Siminiuc Rodica , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-252 |
Proprietățile funcționale ale făinii de năut (Cicer Arietinum L) |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-585 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-650 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels |
Bulgaru Viorica , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-575 |
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut |
Gutium O. , Ciumac Jorj |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 7 July, 2014. Descarcări-3. Vizualizări-812 |
Impactul tratamentelor tehnologice asupra activităţii ureazice a boabelor de năut |
Gutium O. , Ciumac Jorj |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 1 June, 2015. Descarcări-5. Vizualizări-728 |
Centrul universitar ştiinţific, de instruire şi transfer tehnologic în industria alimentară |
Bostan Ion , Todos Petru , Carabulea Boris , Ciumac Jorj |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(24) / 2012 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 December, 2013. Descarcări-9. Vizualizări-1061 |
Methods of bleaching walnut juglans regia L |
Macari Artur , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-398 |
Studiul hidratării boabelor de soriz |
Popescu Liliana , Ciumac Jorj , Gutium O. |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 December, 2013. Descarcări-2. Vizualizări-863 |
Systeme institutionnel de management de la qualite |
Todos Petru , Chiciuc Andrei , Ciumac Jorj , Ţicul Stela |
Technical University of Moldova |
Analele Universitatii din Craiova - Seria Inginerie electrica |
Nr. 1(32) / 2007 / ISSN 1842-4805 |
Disponibil online 2 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-170 |
The efficiency of the iron fortification and the quality control of the final enriched bakery products |
Ciobanu Corina , Deseatnicova Olga , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 10 September, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-249 |
Calcium – phytic acid interaction in bread supplemented with calcium |
Deseatnicova Olga , Sturza Rodica , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Электронная обработка материалов |
Nr. 5(38) / 2002 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-189 |