IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2021-09-15 04:19
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2019  (1 din 2)1    
 2019  (1 din 2)1    
Nr. 1(12) 1
imagine

pISSN: 2065-2135
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering

Prezenta autorilor din străinătate  

Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus

123
1Lengyel Ecaterina
Scopus Author ID - 14043732700
2Panaitescu Magda
Scopus Author ID - 57211350589
3Popovici Cristina Mihail
Scopus Author ID - 57215430117
4Tamosaitiene Loreta
Scopus Author ID - 57215432292
5Tiţa Mihaela Adriana
Scopus Author ID - 46462097300

Autori cu ORCID

2019
Total autori5
cu ORCID1

Topul autorilor

Nr d/oNumele autoruluiNr articole
1 Tiţa Mihaela Adriana 1
2 Lengyel Ecaterina 1
3 Panaitescu Magda 1
4 Tamosaitiene Loreta 1
5 Popovici Cristina Mihail1
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole170801
Volume144612
Total2115412

Vizualizări   447Descărcări   12

Conţinutul numărului de revistă

Aromatic compounds valuable in identifying local varieties of kefir 129-136

DOI: 10.31926/but.fwiafe.2019.12.61.1.11

Tiţa Mihaela Adriana , Lengyel Ecaterina , Panaitescu Magda , Tamosaitiene Loreta , Popovici Cristina