Afișare rezultate
Valorificarea laptelui de capră în iaurt |
Cușmenco Tatiana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-18. Vizualizări-587 |
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă |
Cușmenco Tatiana, Bulgaru Viorica, Sandulachi Elisaveta, Macari Artur |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-381 |
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă |
Cușmenco Tatiana |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-275 |
1-3 of 3