Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "pastry"
The ”sweet” inclusion. Disability and work for an inclusive economy: a positive italian experience |
Creca Carmen |
Creşterea economică în condiţiile globalizării |
Ediția 16, Vol.2. 2022. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-3583-6-1.. |
Disponibil online 29 December, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-255 |
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries |
Suhodol (Motruc) Natalia, Covaliov (Boaghi) Eugenia, Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica, Reşitca Vladislav, Deseatnicova Olga |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-302 |
Инновационные решения в производстве кондитерских изделий с высоким содержанием кальция |
Eremian Elvira, Shhekoldina Tatiana |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2016. Комрат. ISBN 978-9975-83-011-9; 9975-83-012-6. |
Disponibil online 8 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-408 |
1-3 of 3