Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-7(7) pentru cuvîntul-cheie "glycemic index"
Produse de patiserie pentru persoanele cu diabet zaharat |
Calmâş Valentina, Fedorciucova Svetlana |
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei |
2021. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-58-8. |
Disponibil online 15 February, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-307 |
Cercetarea procesului tehnologic de preparare a băuturilor răcoritoare pe bază de suc și îndulcitori naturali |
Tudosan Victoria |
Interuniversitaria |
Ediția 18, Vol.2. 2022. Bălți, Republica Moldova. ISBN 978-9975-50-285-6. |
Disponibil online 30 November, 2022. Descarcări-23. Vizualizări-300 |
The effect of technological processing on the glycaemic index of rice porridge |
Vidrașco Anna, Coşciug Lidia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-482 |
Diversificarea sortimentală - o cale viabilă de creştere a consumului de fructe uscate |
Şleagun Galina, Chiseliova Maria |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(65-66) / 2016 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 19 June, 2019. Descarcări-26. Vizualizări-729 |
Glycaemic index of soriz (sorghum oryzoidum) grains and groats |
Siminiuc Rodica, Coşciug Lidia, Bulgaru Viorica, Ştefîrţă Mariana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-420 |
Influence of the liquid phase composition on the glycemic index of boiled rice |
Virlan Anna, Coşciug Lidia, Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-693 |
Impact of decortication of sorghum oryzoidum on glycemia |
Siminiuc Rodica, Coşciug Lidia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-618 |
1-7 of 7