Cuvinte-cheie (11): indice glicemic (1), rezistența mecanucă (1), coeficient masic de răsfierbere (1)
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Influența uscării prealabile a orezului asupra proprietăților tehnologice și valorii biologice a glucidelor |
Virlan Anna , Timercan Diana |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-364 |
Influence of the liquid phase composition on the glycemic index of boiled rice |
Virlan Anna , Coşciug Lidia , Siminiuc Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-691 |