Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-8(8) pentru cuvîntul-cheie "cheese"
Cercetarea procesului tehnologic de fabricare a brânzeturilor |
Bulgaru Tatiana |
Interuniversitaria |
Ediția 18, Vol.2. 2022. Bălți, Republica Moldova. ISBN 978-9975-50-285-6. |
Disponibil online 30 November, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-237 |
Improving the nutritional value of food by using horticultural by-products |
Rațu Roxana Nicoleta1, Stoica Florina1, Veleșcu Ionuț Dumitru1, Talpă Sandu1, Arsenoaia Vlad Nicolae2, Postolache Narcisa Alina3 |
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 3 Research and Development Station for Cattle Breeding Dancu, Iasi |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-150 |
Quality control and expertise of "Luceafărul" cheese of local origin |
Balan Diana, Manole Mariana |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 20 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-79 |
Extraction of rennet from the abomasal of cattle for making afresh cheesE |
Souare M.1, Sidime Youssouf1, Bah M.2, Richard A.2, Balde A.2, Traore L.2, Sangare A.2 |
1 Higher Institute of Science and Veterinary Medicine of Dalaba, |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 18 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-61 |
Pretabilitatea laptelui de oaie pentru fabricarea brânzeturilor în sărămură |
Chiţanu Ana |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-656 |
Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul |
Petcu Valentina1, Lupolov Tatiana2, Rotaru Alina |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-718 |
Studiul metodelor de utilizare a zerului dulce |
Chiţanu Ana1, Vrabie Elvira2, Laiciuc Laura1 |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-635 |
Din istoria alimentației populației din Țara Moldovei (sfârșitul sec. al XVI-lea - începutul sec. al XIX-lea): lactatele |
Felea Alina |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice) |
Nr. 4(174) / 2023 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009 |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-178 |
1-8 of 8