Articolul precedent |
Articolul urmator |
689 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-03-06 23:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
636.933.2.034 (1) |
Alte animale crescute de om (41) |
SM ISO690:2012 PETCU, Valentina, LUPOLOV, Tatiana, ROTARU, Alina. Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul. In: Zootehnie şi biotehnologii , 25 septembrie 2015, Chișinău. CHIȘINĂU: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 44, pp. 267-270. ISBN 978-9975-64-125-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi biotehnologii Vol. 44, 2015 |
||||||
Simpozionul "Zootehnie şi biotehnologii" Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2015 | ||||||
|
||||||
CZU: 636.933.2.034 | ||||||
Pag. 267-270 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article analyzes the qulity of milk as raw material for cheese production. With the phasis not on the chemical composition of milk but on the corelation beweenhe different components of sheep milk, wich has a major importance for the industry of cheese production. |
||||||
Cuvinte-cheie milk, sheep, cheese, processing, proteins |
||||||
|