Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Cătina albă sursă de antioxidant natural pentru sosul rece de tip maioneză |
Dianu Irina , Morari Sergiu |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 261-264. |
Disponibil online 15 November, 2023 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana , Macari Ana , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 40-40. |
Disponibil online 4 January, 2024 |
Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries |
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 59-59. |
Disponibil online 24 January, 2023 |
Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries |
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 75-75. |
Disponibil online 25 January, 2023 |
Evoluția conținutului acizilor organici în timpul maturizării cătinii albe (Hippophae rhamnoides) |
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Macari Artur , Gurev Angela , Dianu Irina |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 379-380. |
Disponibil online 25 October, 2022 |
Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production |
Sandu Iuliana , Macari Artur , Netreba Natalia , Boeştean Olga , Sandulachi Elisaveta , Dianu Irina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 69-69. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
1-10 of 10