IBN
Close
Cristea Elena
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 5
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1

2023 - 3

CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare
Cristea Elena , Bulgaru Viorica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Popescu Liliana , Netreba Natalia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-31
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale
Turculeț Nadejda , Bantea-Zagoreanu Valentina , Cristea Elena , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Deseatnicova Olga , Dodon Adelina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-29
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale
Ghendov-Moşanu Aliona , Sandu Iuliana , Mazur Mihail , Bantea-Zagoreanu Valentina , Baerle Alexei , Cristea Elena , Sturza Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-26
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3