IBN
Close

32Publicaţii

309Descărcări

17541Vizualizări

Popovici Cristina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Scopus Author ID
Google Scholar ID
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.1.Monografii - 1
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 5
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 8
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2022 - 1

  Cloudiness and water from cloud seeding in connection with plants distribution in the Republic of Moldova
Valjarevic Aleksandar1 , Popovici Cristina2 , Stilic Andelka3 , Radojkovic Milan4
1 University of Belgrade,
2 Technical University of Moldova,
3 Academy of Applied Studies Belgrade,
4 Gymnasium “Bora Stanković”, Niš
Applied Water Science
Nr. 12(12) / 2022 / ISSN 2190-5487 / ISSNe 2190-5495
Disponibil online 16 November, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-294
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 2

  Biological active compounds from native food sources for fermented dairy products
Tiţa Mihaela Adriana1 , Popovici Cristina2 , Tamosaitiene Loreta3 , Bradauskiene Vijole34
1 Lucian Blaga University Sibiu,
2 Technical University of Moldova,
3 Klaipeda University,
4 Kaunas University of Tehnology
Ukrainian Food Journal
Vol. 9, / 2020 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-107
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Effect of chufa flour addition on characteristics of yoghurt quality
Tiţa Ovidiu1 , Popovici Cristina2 , Tamosaitiene Loreta3 , Bradauskiene Vijole34 , Tiţa Mihaela Adriana1
1 Lucian Blaga University Sibiu,
2 Technical University of Moldova,
3 Klaipeda University,
4 Kaunas University of Tehnology
Ukrainian Food Journal
Vol. 9, / 2020 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-97
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 3

  Aromatic compounds valuable in identifying local varieties of kefir
Tiţa Mihaela Adriana1 , Lengyel Ecaterina1 , Panaitescu Magda2 , Tamosaitiene Loreta3 , Popovici Cristina4
1 Lucian Blaga University Sibiu,
2 Latin University of Panama,
3 Klaipeda University,
4 Technical University of Moldova
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering
Nr. 1(12) / 2019 / ISSN 2065-2135
Disponibil online 16 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-744
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Influence of damaged starch on the quality parameters of wheat dough and bread
Jukic Marko1 , Koceva-Komlenic Daliborka1 , Mastanjevic Kresimir M.1 , Mastanjevic Kristina1 , Lucan Mirela1 , Popovici Cristina2 , Nakov Gjore3 , Lukinac Jasmina1
1 Josip Juraj Strossmayer University of Osijek,
2 Technical University of Moldova,
3 University of Ruse “Angel Kanchev”
Ukrainian Food Journal
Vol. 8, / 2019 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 13 March, 2023. Descarcări-76. Vizualizări-608
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Physico-chemical and sensory properties of functional confectionery products with Rosa Canina powder
Popovici Violina1 , Radu Oxana1 , Hubenia Viacheslav2 , Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Popovici Cristina1
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv
Ukrainian Food Journal
Vol. 8, / 2019 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 20 March, 2023. Descarcări-22. Vizualizări-388
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

  Extraction of phenolic and flavonoid compounds from solid wastes of grape seed oil production by cold pressing
Saykova Ilonka1 , Tylkowski Bartosz1 , Popovici Cristina2 , Peev Georgi A.1
1 University of Chemical Technology and Metallurgy Sofia,
2 Technical University of Moldova
Journal of Chemical Technology and Metallurgy
Nr. 2(53) / 2018 / ISSN 1314-7471
Disponibil online 11 May, 2018. Descarcări-4. Vizualizări-730
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

  Compliance with labeling legislation of the Republic of Moldova in the field of confectionery products
Popovici Cristina1 , Mija Nina1 , Birca Adriana1 , Iatsko I.2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology
Vol. 17, / 2013 / ISSN - / ISSNe 2344-150X
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-174
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8