IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-20 12:07
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 12 / i1 / 2023  (2 din 4)1    
 2023  (2 din 4)2    
Vol. 12, i2 1
Vol. 12, i1 1
 2022  (1 din 4)1    
Vol. 11, i2 1
 2021  (1 din 4)1    
Vol. 10, i2 1
 2020  (2 din 4)3    
Vol. 9, i3 1
Vol. 9, i1 2
 2019  (2 din 4)2    
Vol. 8, i4 1
Vol. 8, i3 1
imagine

pISSN: 2304-974X
eISSN: 2313-5891
Ukrainian Food Journal
Factor de impact CiteScore 2022 - 1.3
Factor de impact SJR 2022 - 0.178
Factor de impact SNIP 2022 - 0.258

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole913991029
Volume84705
Total171869107

Vizualizări   107Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Physico-chemical and sensory properties of functional confectionery products with Rosa Canina powder 815-827

DOI: 10.24263/2304-974X-2019-8-4-12

Popovici Violina , Radu Oxana , Hubenia Viacheslav , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Popovici Cristina