IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2021-09-15 04:19
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2019  (1 din 2)1    
 2019  (1 din 2)1    
Nr. 1(12) 1
imagine

pISSN: 2065-2135
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole170701
Volume144312
Total2115012

Vizualizări   444Descărcări   12

Conţinutul numărului de revistă

Aromatic compounds valuable in identifying local varieties of kefir 129-136

DOI: 10.31926/but.fwiafe.2019.12.61.1.11

Tiţa Mihaela Adriana , Lengyel Ecaterina , Panaitescu Magda , Tamosaitiene Loreta , Popovici Cristina