IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 12 / i1 / 2023  (2 din 4)1    
 2023  (2 din 4)2    
Vol. 12, i21
Vol. 12, i11
 2022  (1 din 4)1    
Vol. 11, i21
 2021  (1 din 4)1    
Vol. 10, i21
 2020  (2 din 4)3    
Vol. 9, i31
Vol. 9, i12
 2019  (2 din 4)2    
Vol. 8, i41
Vol. 8, i31
imagine

pISSN: 2304-974X
eISSN: 2313-5891
Factor de impact CiteScore 2022 - 1.3
Factor de impact SJR 2022 - 0.178
Factor de impact SNIP 2022 - 0.258
Pagina web: http://ufj.ho.ua/

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole920231479
Volume86465
Total172669152

Vizualizări   59

Conţinutul numărului de revistă

Effect of chufa flour addition on characteristics of yoghurt quality 624-635

DOI: 10.24263/2304-974X-2020-9-3-11

, , , Bradauskiene Vijole ,