Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Teze/Rezumate în culegeri - 9.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 3
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 5
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3
Analysis of the mechanism of forced oxidation of grape seed oil |
Subotin Iurie , Sturza Rodica , Drutsa R , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-477 |
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-429 |
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-298 |
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH |
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-407 |
The impact of antioxidants on the oxidative stability of some edible oils |
Popovici Violina , Drutsa R , Subotin Iurie , Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-333 |