IBN
Închide

Lista publicaţiilor: Tabunșcic Olga (19), Descărcări - 494, Vizualizări - 10650
Publicații cu CZU

XLS PDF DOC
ISO 690-2012
Analiza pieţei de alimentaţie publică din municipiul Chişinău şi tendinţe de dezvoltare
Tabunșcic Olga
Economica
Nr. 1 / 2017 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 22 April, 2017. Descarcări-57. Vizualizări-941
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metodologia evaluării nivelului competențional al  angajaților întreprinderilor din sfera alimentației publice
Tabunșcic Olga
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Exacte şi Economice)
Nr. 2 / 2019 / ISSN 1857-2073 / ISSNe 2345-1033
Disponibil online 1 September, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-769
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza situaţiei economice a sectorului de alimentaţie publică
Tabunșcic Olga
Economica
Nr. 4 / 2019 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 5 January, 2020. Descarcări-138. Vizualizări-1407
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa diferitor factori asupra modificării culorii sfeclei
Graur Livia, Vieru Nadejda, Tabunșcic Olga
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 65-66.
Disponibil online 19 January, 2018. Descarcări-3. Vizualizări-714
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abordări privind definirea serviciilor de alimentaţie publică
Tabunșcic Olga
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 90-96.
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-43. Vizualizări-802
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii
Tabunșcic Olga, Grosu Carolina
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 224-232.
Disponibil online 21 January, 2019. Descarcări-65. Vizualizări-1486
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Researches in regards of the “alpha” generation nutrition
Tabunșcic Olga, Calmâş Valentina, Fedorciucova Svetlana
Strategii şi politici de management în economia contemporană
Ediţia 6. 2021. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 86-97.
Disponibil online 8 July, 2021. Descarcări-18. Vizualizări-625
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Components and risk factors of food quality
Tabunșcic Olga
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei
2021. Chisinau, Republica Moldova. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 79-86.
Disponibil online 15 February, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-343
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 163-173.
Disponibil online 10 May, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
Babcenco Coralia, Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 16-16.
Disponibil online 15 July, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-342
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turte cu mac — tradiții de preparare
Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 113-119.
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-428
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Research on the development of recipes for noodles from non breadable chickpea flour for people with gluten intolerance
Tabunșcic Olga, Calmâş Valentina, Fedorchukova Svetlana
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 26-a . 2022. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 24-31.
Disponibil online 28 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul tradiţiilor de preparare a turtelor cu mac şi plachiei
Tabunșcic Olga, Cazac Viorica
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol. 3. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 181-185.
Disponibil online 3 May, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-307
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The study on gluten-free pasta made from amaranth, buckwheat and sorghum flour
Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga, Fedorciucova Svetlana
Strategii și politici de management în economia contemporană
Ediţia 8. 2023. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 243-254.
Disponibil online 24 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-272
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turismul gastronomic – mijloc de promovare a ospitalității și tradițiilor culinare din Republica Moldova
Tabunșcic Olga
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 203-216.
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-31. Vizualizări-172
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Water activity in culinary production
Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga, David Loredana
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 27-a . 2023. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 130-135.
Disponibil online 21 February, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-90
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
Babcenco Coralia, Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 24-29.
Disponibil online 16 January, 2023. Descarcări-14. Vizualizări-410
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turtele cu mac – tradiții de preparare
Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 56-56.
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-651
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor
Tabunșcic Olga, Babcenco Coralia
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 52-52.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 19 of 19