Lista publicaţiilor: Tabunșcic Olga (19), Descărcări - 494, Vizualizări - 10650
Publicații cu CZU
Analiza pieţei de alimentaţie publică din municipiul Chişinău şi tendinţe de dezvoltare |
Tabunșcic Olga |
Economica |
Nr. 1 / 2017 / ISSN 1810-9136 |
Disponibil online 22 April, 2017. Descarcări-57. Vizualizări-941 |
Metodologia evaluării nivelului competențional al angajaților întreprinderilor din sfera alimentației publice |
Tabunșcic Olga |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Exacte şi Economice) |
Nr. 2 / 2019 / ISSN 1857-2073 / ISSNe 2345-1033 |
Disponibil online 1 September, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-769 |
Analiza situaţiei economice a sectorului de alimentaţie publică |
Tabunșcic Olga |
Economica |
Nr. 4 / 2019 / ISSN 1810-9136 |
Disponibil online 5 January, 2020. Descarcări-138. Vizualizări-1407 |
Influenţa diferitor factori asupra modificării culorii sfeclei |
Graur Livia, Vieru Nadejda, Tabunșcic Olga |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediția.15, Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 65-66. |
Disponibil online 19 January, 2018. Descarcări-3. Vizualizări-714 |
Abordări privind definirea serviciilor de alimentaţie publică |
Tabunșcic Olga |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 90-96. |
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-43. Vizualizări-802 |
Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii |
Tabunșcic Olga, Grosu Carolina |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 224-232. |
Disponibil online 21 January, 2019. Descarcări-65. Vizualizări-1486 |
Researches in regards of the “alpha” generation nutrition |
Tabunșcic Olga, Calmâş Valentina, Fedorciucova Svetlana |
Strategii şi politici de management în economia contemporană |
Ediţia 6. 2021. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 86-97. |
Disponibil online 8 July, 2021. Descarcări-18. Vizualizări-625 |
Components and risk factors of food quality |
Tabunșcic Olga |
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei |
2021. Chisinau, Republica Moldova. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 79-86. |
Disponibil online 15 February, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-343 |
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor |
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga |
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 163-173. |
Disponibil online 10 May, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-422 |
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor |
Babcenco Coralia, Tabunșcic Olga |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 16-16. |
Disponibil online 15 July, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-342 |
Turte cu mac — tradiții de preparare |
Tabunșcic Olga |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 113-119. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-428 |
Research on the development of recipes for noodles from non breadable chickpea flour for people with gluten intolerance |
Tabunșcic Olga, Calmâş Valentina, Fedorchukova Svetlana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 26-a . 2022. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 24-31. |
Disponibil online 28 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-225 |
Studiul tradiţiilor de preparare a turtelor cu mac şi plachiei |
Tabunșcic Olga, Cazac Viorica |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 181-185. |
Disponibil online 3 May, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-307 |
The study on gluten-free pasta made from amaranth, buckwheat and sorghum flour |
Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga, Fedorciucova Svetlana |
Strategii și politici de management în economia contemporană |
Ediţia 8. 2023. Chişinău. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 243-254. |
Disponibil online 24 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-272 |
Turismul gastronomic – mijloc de promovare a ospitalității și tradițiilor culinare din Republica Moldova |
Tabunșcic Olga |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 203-216. |
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-31. Vizualizări-172 |
Water activity in culinary production |
Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga, David Loredana |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 27-a . 2023. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 130-135. |
Disponibil online 21 February, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-90 |
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor |
Babcenco Coralia, Tabunșcic Olga |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 24-29. |
Disponibil online 16 January, 2023. Descarcări-14. Vizualizări-410 |
Turtele cu mac – tradiții de preparare |
Tabunșcic Olga |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 56-56. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-651 |
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor |
Tabunșcic Olga, Babcenco Coralia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 52-52. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-244 |