Brevete | ||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ||
Dinamica articolelor pe ani | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ||
Colaborarea autorului |
Publicaţii la conferinţe din RM - 12.
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена |
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-633 |
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8. |
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-588 |
Elaborarea standardului naţional cu privire la calitatea laptelui de capră şi de oaie - materie primă |
Nicolaescu Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-149 |
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria |
Burets Elena1 , Cartaşev Anatolie1 , Coev Ghenadii1 , Burtseva Svetlana2 , Chiselita Oleg2 |
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9. |
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-735 |
Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-28. Vizualizări-778 |
Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-622 |
Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining |
Barbaroș Maria-Marcela , Burets Elena , Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-765 |
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains |
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-437 |
Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate |
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8. |
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-481 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie , Burets Elena |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-332 |
Использование пробиотического препарата “Пробиол” в кормлении кроликов |
Кошман Сержиу1 , Кошман Валентина1 , Бахчиванжи Михаил1 , Богдан-Голубь Нина2 , Бурец Елена3 , Бурцева Светлана4 , Бурцева Светлана4 |
1 Научно-практический институт биотехнологий в зоотехнии и ветеринарной медицине, 2 Институт микробиологии и биотехнологии, 3 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий, 4 Институт Микробиологии и Биотехнологии АНМ |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8. |
Disponibil online 25 September, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-575 |
Молочнокислые бактерии, выделенные из творога |
Богдан-Голубь Нина1 , Бурец Елена2 |
1 Молдавский Государственный Университет, 2 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-281 |