IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  1999
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 41 / i3 / 2023  (1 din 1)1    
 2023  (1 din 1)1    
Vol. 41, i3 1
 2022  (2 din 6)2    
Vol. 40, i6 1
Vol. 40, i4 1
imagine

pISSN: 1212-1800
eISSN: 1805-9317
Czech Journal of Food Sciences
Factor de impact CiteScore 2022 - 2.6
Factor de impact SJR 2022 - 0.317
Factor de impact SNIP 2022 - 0.579

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2022 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole312151143
Volume32941
Total61509115

Vizualizări   75

Conţinutul numărului de revistă

Technological approaches applied in the design of gluten-free bakery products 155-172

DOI: 10.17221/180/2022-CJFS

Siminiuc Rodica , Ţurcanu Dinu