Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
563 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-02-21 15:20 |
SM ISO690:2012 RUMEUS, Iurii, MELENCIUC, Mihail, GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, 2012, nr. 8, pp. 175-177. ISSN 1875-2170. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul | ||||||
Numărul 8 / 2012 / ISSN 1875-2170 | ||||||
|
||||||
Pag. 175-177 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney diseases and gluten enterapathy. |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb."> <meta name="citation_author" content="Rumeus Iurii"> <meta name="citation_author" content="Melenciuc Mihail"> <meta name="citation_author" content="Ghendov-Moşanu Aliona"> <meta name="citation_publication_date" content="2012/12/27"> <meta name="citation_journal_title" content="Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul"> <meta name="citation_issue" content="8"> <meta name="citation_firstpage" content="175"> <meta name="citation_lastpage" content="177"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/175-177_5.pdf">