Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
553 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-02-21 15:20
SM ISO690:2012
RUMEUS, Iurii, MELENCIUC, Mihail, GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, 2012, nr. 8, pp. 175-177. ISSN 1875-2170.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul
Numărul 8 / 2012 / ISSN 1875-2170

Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina de
porumb.


Pag. 175-177

Rumeus Iurii1, Melenciuc Mihail2, Ghendov-Moşanu Aliona2
 
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 25 martie 2020


Rezumat

This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney diseases and gluten enterapathy.

DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Rumeus, I.</creatorName>
<affiliation>Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Melenciuc, M.P.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
<creator>
<creatorName>Ghendov-Moşanu, A.A.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ro'>Studierea posibilităţii de fabricare a produselor aglutenice de panificaţie din făina deporumb.</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2012</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISSN' relationType='IsPartOf'>1875-2170</relatedIdentifier>
<dates>
<date dateType='Issued'>2012-12-27</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Journal article</resourceType>
<descriptions>
<description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'><p>This study is devoted to the development of production technology of protein-free bakery products using corn flour, for people suffering from chronic kidney diseases and gluten enterapathy.</p></description>
</descriptions>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>