Articolul precedent |
Articolul urmator |
178 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-12 10:04 |
SM ISO690:2012 PURICE, Georgeta, RUBŢOV, Silvia, GURMEZA, Irina, CRASNEANSCAIA, Olga. Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 85-87. ISBN 978-9975-45-249-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 85-87 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Salamurile crud-afumate fac parte din categoria salamurilor de durată, cu o valoare nutritivă ridicată, cu o aromă plăcută, fabricate din carne de porc, de vită şi slănină tare. În lucrarea dată s-au studiat proprietăţile coloniale şi bacteriologice a germenilor. S-a determinat şi analizat mucegaiurile şi drojdiile, s-a efectuat microscopia fotonică în sistemul imersial. |
||||||
Cuvinte-cheie salam crud-afumat, Bacteriile lactice, analiza mucegaiurilor şi drojdiilor |
||||||
|