Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
178 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-12 10:04
SM ISO690:2012
PURICE, Georgeta, RUBŢOV, Silvia, GURMEZA, Irina, CRASNEANSCAIA, Olga. Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 85-87. ISBN 978-9975-45-249-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2, 2014
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014

Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate


Pag. 85-87

Purice Georgeta, Rubţov Silvia, Gurmeza Irina, Crasneanscaia Olga
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 25 mai 2023


Rezumat

Salamurile crud-afumate fac parte din categoria salamurilor de durată, cu o valoare nutritivă ridicată, cu o aromă plăcută, fabricate din carne de porc, de vită şi slănină tare. În lucrarea dată s-au studiat proprietăţile coloniale şi bacteriologice a germenilor. S-a determinat şi analizat mucegaiurile şi drojdiile, s-a efectuat microscopia fotonică în sistemul imersial.

Cuvinte-cheie
salam crud-afumat, Bacteriile lactice, analiza mucegaiurilor şi drojdiilor