Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
ORCiD
Publicaţii la conferinţe din RM - 11.
The effect of brewer’s spent grain concentration on the degree of maturation of bread sourdough |
Ţărnă Ruslan , Şaitan Olesea , Rubtsov Silvia , Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-101 |
Formulation et caracterisation des produits de patisserie avec farine de citrouille |
Rubtsov Silvia , Roshka I. , Verejan Ana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-103. Vizualizări-952 |
The detection of spoilage yeasts in raw wines produced at university micro-winery |
Cabac Anastasia , Zgardan Dan , Codrean (Sclifos) Aliona , Rubtsov Silvia , Costiş Valentina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-711 |
Analiza comparativă a calităţii perelor şi piersicelor uscate prin metoda de convecţie |
Baran Anastasia , Ştirbu Mihaela , Melenciuc Mihai , Vişanu Vitali , Rubţov Silvia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-295 |
Functional confectionery from pumpkin pulp |
Roshka I. , Sturza Rodica , Rubtsov Silvia , Braşoveanu Adriana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-540 |
Influence of water activity on walnuts (Juglans Regia L.) Microbiological and oxidative quality |
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Rubtsov Silvia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-651 |
Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate |
Purice Georgeta , Rubţov Silvia , Gurmeza Irina , Crasneanscaia Olga |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-173 |
Obţinerea şi verificarea stabilităţii microbiene a pateului cu ficat în borcan |
Gorneţ Viorel , Rubţov Silvia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-190 |
Studiul microbiotei și analiza comparativă a nucilor din diferite regiuni ale moldovei |
Candja Viorica , Rubţov Silvia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-149 |
Action UV radiation on microbiota |
Gheorghieva Tatiana , Cozma Ion , Rubtsov Silvia , Candja Viorica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-441 |
Extraction and utilization of egg white lysozyme |
Mija Nina , Rubtsov Silvia , Bugan Leon |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-448 |