IBN
Închide
Rubţov Silvia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Google Scholar ID
ORCiD

Publicaţii la conferinţe din RM - 11.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9

2023 - 1

The effect of brewer’s spent grain concentration on the degree of maturation of bread sourdough
Ţărnă Ruslan , Şaitan Olesea , Rubtsov Silvia , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-101
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Formulation et caracterisation des produits de patisserie avec farine de citrouille
Rubtsov Silvia , Roshka I. , Verejan Ana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-103. Vizualizări-952
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The detection of spoilage yeasts in raw wines produced at university micro-winery
Cabac Anastasia , Zgardan Dan , Codrean (Sclifos) Aliona , Rubtsov Silvia , Costiş Valentina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-711
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Analiza comparativă a calităţii perelor şi piersicelor uscate prin metoda de convecţie
Baran Anastasia , Ştirbu Mihaela , Melenciuc Mihai , Vişanu Vitali , Rubţov Silvia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-295
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Functional confectionery from pumpkin pulp
Roshka I. , Sturza Rodica , Rubtsov Silvia , Braşoveanu Adriana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-540
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of water activity on walnuts (Juglans Regia L.) Microbiological and oxidative quality
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Rubtsov Silvia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-651
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Aprecierea microbiologică a unor salamuri crudafumate
Purice Georgeta , Rubţov Silvia , Gurmeza Irina , Crasneanscaia Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-173
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obţinerea şi verificarea stabilităţii microbiene a pateului cu ficat în borcan
Gorneţ Viorel , Rubţov Silvia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-190
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul microbiotei și analiza comparativă a nucilor din diferite regiuni ale moldovei
Candja Viorica , Rubţov Silvia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-149
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Action UV radiation on microbiota
Gheorghieva Tatiana , Cozma Ion , Rubtsov Silvia , Candja Viorica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-441
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extraction and utilization of egg white lysozyme
Mija Nina , Rubtsov Silvia , Bugan Leon
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-448
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 11 of 11