IBN
Închide

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-4(8) pentru indicele czu "619:614.31:637.5"
Studiul aspectelor bacteriene a unor sortimente de pește
CZU : 619:614.31:637.5
Golban Rita
Gestionarea fondului genetic animalier – probleme, soluţii, perspective
2023. Maximovca. e-ISBN 978-9975-175-38-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compoziţia aminoacizilor în proteinele cărnii şi ficatului bovinelor afectate de echinococoză / hidatidoza
CZU : 636.4:611.018.6+619:614.31:637.5.053
Cercel Ilie, Tomşa Mihail, Dumitriu Antonina, Naforniţa Nicolae
Medicină veterinarăLucrări ştiinţifice
Vol.40. 2014. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-263-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conţinutul de azotaţi şi azotiţi în carne la piaţa orăşănească din Bender
CZU : 636.4:611.018.6+619:614.31:637.5.053
Iacub Gurie, Gurdiș Viorica, Chiosa Andrei, Leliuhina Eugenia
Medicină veterinarăLucrări ştiinţifice
Vol.35. 2013. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-247-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valoarea nutritivă a cărnii de porc în asigurarea securității alimentare
CZU : 619:614.31:637.54.055(478)
Stici Valentina
Tezele celei de-a 74-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-64-320-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Definirea metodologiei spectrofotometrice UV-VIS de evaluare a concentrației malondialdehidei ca marker al calității în trasabilitatea a trei tipuri de carne
CZU : 619:614.31:637.5
Stici Valentina, Costin Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte microbiologice asupra calității cărnii de pasăre comercializată în Republica Moldova
CZU : 619:614.31:637.54.055(478)
Golban Rita, Golban Artur
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2020 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Relaţii dintre caracteristici ale ţesutului muscular scheletic şi calitatea cărnii de porc
CZU : 636.4:611.018.6+619:614.31:637.5.053
Brădăţan Gheorghe
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor
CZU : 619:614.31:637.5(083.74)
Brădăţan Gheorghe, Enciu Valeriu
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8