Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
549 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-02 21:01 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
619:614.31:637.54.055(478) (1) |
Științe medicale. Medicină (11142) |
Inspecţie şi control sanitar (92) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 GOLBAN, Rita, GOLBAN, Artur. Aspecte microbiologice asupra calității cărnii de pasăre comercializată în Republica Moldova. In: Ştiinţa Agricolă, 2020, nr. 1, pp. 173-179. ISSN 1857-0003. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.3949467 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa Agricolă | ||||||
Numărul 1 / 2020 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.5281/zenodo.3949467 | ||||||
CZU: 619:614.31:637.54.055(478) | ||||||
Pag. 173-179 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The scientific researches reflected in this study had the purpose to analyze the microbiological aspects on the quality of the poultry meat sold in the commercial network and to interpret the indices of the surface and in-depth bacterial microflora. The quality products, which correspond to safety requirements and may be sold in the Moldovan markets, were highlighted. The saprophytic and pathogenic microflora were evaluated by bacteriological and bacterioscopic research methods. The results of the study confirmed the dominance of normal bacterial saprophytic microflora in the studied categories of poultry meat, justifying the acceptability of this product in the consumer’s food. |
||||||
Cuvinte-cheie poultry meat, Superficial microflora, In-depth microflora, Bacteria, carne de pasăre, Microfloră superficială, Microfloră în profunzime, Bacterii |
||||||
|