Articolul precedent |
Articolul urmator |
538 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-18 15:04 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
619:614.31:637.5'62.045 (1) |
Științe medicale. Medicină (11142) |
Inspecţie şi control sanitar (92) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 CERCEL, Ilie, TOMŞA, Mihail, DUMITRIU, Antonina, NAFORNIŢA, Nicolae. Compoziţia aminoacizilor în proteinele cărnii şi ficatului bovinelor afectate de echinococoză / hidatidoza. In: Medicină veterinară: Lucrări ştiinţifice, 3 octombrie 2014, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2014, Vol.40, pp. 190-192. ISBN 978-9975-64-263-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Medicină veterinară Vol.40, 2014 |
||||||
Simpozionul "40 ani de învăţământ superior medical veterinar în Republica Moldova" Chişinău, Moldova, 3 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
CZU: 619:614.31:637.5'62.045 | ||||||
Pag. 190-192 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Researches on cattle have shown that the amino acid composition of meat and liver proteins of beef cattle affected by echinococcus changes insignificantly. Qualitative changes have been observed in the content of some amino acids. The content of threonine lecithin, serine, tyrosine, glutamine decreases, but the content of methionine and arginine increases. |
||||||
Cuvinte-cheie aminoacid, Echicoccus, Meat and liver |
||||||
|