Afiliat la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie
Stability of some vegetable oils supplemented with astaxanthin as antioxidant |
Plîngău Ecaterina , Rudi Ludmila , Miscu Vera , Iaţco Iulia |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5. 2022. Chișinău, Republica Moldova. Artpoligraf. 84-84. |
Disponibil online 21 November, 2022 |
The quality of spirulina biomass after drying treatments |
Cepoi Liliana , Seremet (Ceclu) Liliana , Nistor Oana Viorela , Chiriac Tatiana , Rudi Ludmila , Rotari Ion , Plîngău Ecaterina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 83-83. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Antioxidant activity of haematococcus pluvialis algal extracts during life cycle |
Plîngău Ecaterina |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia "Artpoligraf". 78-78. |
Disponibil online 11 June, 2021 |
Application of microwave pretreatment technique of aplanospores of haematococcus pluvialis for astaxanthin recovering |
Plîngău Ecaterina , Rudi Ludmila , Miscu Vera , Dencicov-Cristea Lidia |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 91-91. |
Disponibil online 19 February, 2019 |
1-4 of 4