Plîngău Ecaterina
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (1) |
Scopus Author IDArticole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 6. Publicaţii peste hotare - 2.Publicații indexate în SCOPUS -
1. Teze/Rezumate în culegeri -
4.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The quality of spirulina biomass after drying treatments |
Cepoi Liliana1 , Ceclu Liliana2 , Nistor Oana Viorela3 , Chiriac Tatiana1 , Rudi Ludmila1 , Rotari Ion1 , Plîngău Ecaterina1 |
1 Institute of Microbiology and Biotechnology , 2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul, 3 "Dunarea de Jos" University of Galati |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-267 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2019 - 3
|
Biosynthetic activity of Spirulina platensis (Nordst) GEITL CNMN CB-02 under the action of high concentrations of silver (Ag) and gold (Au) nanoparticles |
Rudi Ludmila1 , Chiriac Tatiana1 , Cepoi Liliana1 , Djur (Maxacova) Svetlana1 , Rotari Ion1 , Plîngău Ecaterina2 , Tașca Ion2 , Valuţă Ana1 , Miscu Vera1 , Dumbrăveanu Veronica1 |
1 Institute of Microbiology and Biotechnology , 2 State University „Dimitrie Cantemir” |
Biotehnologii avansate – realizări şi perspectiveSimpozionul ştiinţific naţional cu participare internaţională |
Editia a V-a. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-56-695-7. |
Disponibil online 5 February, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-663 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------