20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului: Sturza Rodica
3 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi |
Bulgaru Viorica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-256 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana , Makar A. , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-148 |
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content |
Ghendov-Moşanu Aliona , Mazur Mihail , Bulgaru Viorica , Celac Valentin , Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-222 |