IBN
Închide
20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului:  Sturza Rodica
3 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2023 - 3

Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi
Bulgaru Viorica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-256
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity
Cușmenco Tatiana , Makar A. , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-148
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content
Ghendov-Moşanu Aliona , Mazur Mihail , Bulgaru Viorica , Celac Valentin , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-222
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3