20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară
Conducătorul proiectului: Sturza Rodica
3 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 3. ![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
![](/sites/all/modules/advanced_search/images/analizer.png)
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-44 |
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova ![]() |
Chişinău, 2023 |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43 |
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-257 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-150 |
The influence of thermal treatment on the chickpeas and lentils minerals content ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-223 |