IBN
Închide

Afisarea articolelor 1-6(6) pentru cuvîntul-cheie "meat"
Nitrate and nitrite content in the meat of different domestic animals
Iacub Gurie, Balanescu Savva, Gurdiș Viorica, Cociu Valeriu, Chiosa Andrei
State Agrarian University of Moldova
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 18 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-36
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Structura morfologică a carcaselolr masculilor de prepeliţă în funcţie de greutatea corporală
Scripnic Elena
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-580
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Carnea de nutrie – sursă de proteină pentru alimentaţia omului myocastor coypus meat nutrition - source of protein for human nutrition
Mardari Tatiana
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-666
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Качественные показатели мяса и сала свиней разных генотипов
Kodak T.1, Kravcenko O.1, Ghetea A.2, Suprun Iryna2
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-640
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sistemul de creştere şi hibridare a suinelor în Republica Moldova
Rotaru Ilie
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 18 March, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-666
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impactul utilizării diferitor genotipuri în ameliorarea calităţii carcaselor şi a cărnii la suine
Rotaru Ilie, Secrieru Serghei
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
Disponibil online 18 March, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-572
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-6 of 6