Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "cheese"
Extraction of rennet from the abomasal of cattle for making afresh cheesE |
Souare M.1, Sidime Youssouf1, Bah M.2, Richard A.2, Balde A.2, Traore L.2, Sangare A.2 |
1 Higher Institute of Science and Veterinary Medicine of Dalaba, |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 18 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-52 |
Pretabilitatea laptelui de oaie pentru fabricarea brânzeturilor în sărămură |
Chiţanu Ana |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-645 |
Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul |
Petcu Valentina1, Lupolov Tatiana2, Rotaru Alina |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-712 |
1-3 of 3