Afișare rezultate
The use of vegetable-derived proteins for new food products |
Mazur Mihail1, Bulgaru Viorica1, Celac Valentin2, Şensoy Ilkay3, Ghendov-Moşanu Aliona1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, MSU, |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 February, 2024. Descarcări-11. Vizualizări-180 |
Leguminoasele pentru boabe create – sursă esenţială de proteină |
Celac Valentin |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-47. Vizualizări-952 |
1-2 of 2