Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-20(50) pentru cuvîntul-cheie "meat"
Evaluarea biologică a calităţii ţesutului muscular la porcine |
Secrieru Serghei, Rotaru Ilie |
Fiziologia şi sănătatea |
2012. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-62-323-0. |
Disponibil online 8 April, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-684 |
Effect of dietary betaine supplementation on the growth performance, carcass traits and meat quality in broiler chickens |
Popova Teodora, Todorova Maria, Ignatova Maia, Petkov Evgeni |
Știința zootehnică – factor important pentru o agricultură de tip european |
2016. Maximovca. ISBN 978-9975-56-367-3.. |
Disponibil online 1 February, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-404 |
Проблемы развития отрасли животноводства в Республике Молдова |
Cara Maria, Musca Snejana |
Комратский государственный университет |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-176-5; 978-9975-83-177-2. |
Disponibil online 30 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-447 |
Caracteristicile carcasei la prepeliţele din populaţia mixtă de “Baloteşti” şi din populaţia de carne “Faraon” |
Ioniţă Lucian1, Popescu-Micloşanu Elena2 |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 26. 2010. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-195-1 . |
Disponibil online 13 February, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-639 |
Studiul dezvoltării sectorului avicol la nivel naţional şi internaţional |
Şumanschii Andrei1, Bîzgu Ion2, Modvală Susana1 |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 26. 2010. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-195-1 . |
Disponibil online 12 February, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-597 |
Situaţia şi perspectivele creşterii taurinelor în Republica Moldova |
Chilimar Serghei |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 26. 2010. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-195-1 . |
Disponibil online 8 February, 2020. Descarcări-5. Vizualizări-682 |
Discovery of methods of obtaining ecologically pure broiler chickens meat |
Capitonova Elena |
Vitebsk State Academy of Veterinary Medicine |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 20 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-151 |
The scientific approach to swine breeding based on quantity increase and quality improvement of pork meat |
Rotaru Ilie |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 20 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-145 |
Cercetări privind valorificarea resurselor zonei montane în producția de carne de taurine |
Chetroiu Rodica, Marin Ancuța |
Creşterea economică în condiţiile globalizării |
Ediția 15, Vol.1. 2021. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-3529-7-0.. |
Disponibil online 17 May, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-330 |
Организационно-технологические особенности производства мясопродукции в убойных цехах и их влияние на построение учета |
Cuşnir V., Koţupatrîi Mihail |
Buletinul ştiinţific al Universităţii de Stat ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Seria ”Științe economice” |
Nr. 1(15) / 2016 / ISSN 1875-2723 |
Disponibil online 18 November, 2016. Descarcări-3. Vizualizări-1714 |
New tendencies in meat drying technologies |
Lupaşco Andrei, Bernic Mircea, Melenciuc Mihail, Istrati Daniela |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-605 |
Analiza exportului de animale vii, păsări, carne şi subproduse1 comestibile din Republica Moldova |
Şcerbacov Elena |
Economica |
Nr. 4(114) / 2020 / ISSN 1810-9136 |
Disponibil online 20 January, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-459 |
New trends in food industry - plant based meat substitutes |
Scripnic Elena, Caisîn Larisa |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-122 |
Worldwide trends development of sheep breeding |
Buzu Ion |
Institute of Zoology ASM |
Scientific Papers Series D. Animal Science |
Volume LX. 2017. București, România. ISSN 22285-5750; ISSN CD-ROM 2285-5769; ISSN Online 2393-2260; ISSN-L 2285-5750. |
Disponibil online 10 July, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-662 |
Изыскание методов получения экологически чистого мяса цыплят-бройлеров |
Capitonova Elena |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2024. Comrat. ISBN 978-9975-83-294-6. |
Disponibil online 27 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-31 |
Milk and meat market between 2015-2020 – a swot analysis |
Chetroiu Rodica, Marin Ancuța |
Research Institute for Agricultural Economics and Rural Development (ICEADR), Bucharest |
Creşterea economică în condiţiile globalizării |
Ediția 16, Vol.1. 2022. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-3583-6-1.. |
Disponibil online 27 December, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-403 |
Проблемы и перспективы развития овцеводства и козоводства на юге Молдовы |
Statov Nicolai, Uzun Natalia |
Комратский государственный университет |
Știință, educație, cultura |
2014. Comrat. ISSN 1857 - 2170. |
Disponibil online 7 October, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-424 |
Nitrate and nitrite content in the meat of different domestic animals |
Iacub Gurie, Balanescu Savva, Gurdiș Viorica, Cociu Valeriu, Chiosa Andrei |
State Agrarian University of Moldova |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 18 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-90 |
Structura morfologică a carcaselolr masculilor de prepeliţă în funcţie de greutatea corporală |
Scripnic Elena |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-637 |
Carnea de nutrie – sursă de proteină pentru alimentaţia omului myocastor coypus meat nutrition - source of protein for human nutrition |
Mardari Tatiana |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8. |
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-744 |
1-20 of 50