Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-6(6) pentru cuvîntul-cheie "recipes"
Viața ca o carte de bucate în „Ca apa pentru ciocolată” de Laura Esquivel |
Taraburca Emilia |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-182 |
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural |
Grossu-Chiriac Cristina |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-170 |
Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare |
Adascalița (Crigan) Lucia, Cazac-Scobioala Viorica |
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare |
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9.. |
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-318 |
Mystique and ritual of the early modern medical and culinary recipes in Bulgaria |
Grigorov Grigor |
Revista de Etnologie şi Culturologie |
Nr. 16 / 2014 / ISSN 1857-2049 /ISSNe 2537-6152 |
Disponibil online 16 October, 2015. Descarcări-3. Vizualizări-772 |
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale |
Botnaraș Nina, Babcenco Coralia |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-153 |
Indicii de calitate a semifabricatelor din carne tocată de ovine |
Grumeza-Clefos Irina1, Coev Ghenadii1, Gudima Angela2, Macari Artur2 |
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий, 2 Технический Университет Молдовы |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice) |
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009 |
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-175 |
1-6 of 6