IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-6(6) pentru cuvîntul-cheie "recipes"
Viața ca o carte de bucate în „Ca apa pentru ciocolată” de Laura Esquivel
Taraburca Emilia
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-160
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural
Grossu-Chiriac Cristina
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare
Adascalița (Crigan) Lucia, Cazac-Scobioala Viorica
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9..
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-297
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mystique and ritual of the early modern medical and culinary recipes in Bulgaria
Grigorov Grigor
Revista de Etnologie şi Culturologie
Nr. 16 / 2014 / ISSN 1857-2049 /ISSNe 2537-6152
Disponibil online 16 October, 2015. Descarcări-3. Vizualizări-752
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale
Botnaraș Nina, Babcenco Coralia
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-140
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicii de calitate a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1, Coev Ghenadii1, Gudima Angela2, Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-164
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-6 of 6