IBN
Close
Babcenco Coralia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Publicaţii la conferinţe din RM - 7. Publicaţii peste hotare - 1.
Teze/Rezumate în culegeri - 8.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 5
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 5

„Alivanca” – produs valoric între vital și cultural
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-128
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav
Suhodol (Motruc) Natalia12 , Cazac Viorica2 , Babcenco Coralia2
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-189
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor
Tabunșcic Olga , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-241
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Cazac Viorica1 , Babcenco Coralia2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0.
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-381
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 4

Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
Babcenco Coralia1 , Tabunșcic Olga2
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM,
2 Academia de Studii Economice din Moldova
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3..
Disponibil online 15 July, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-338
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
Babcenco Coralia1 , Tabunșcic Olga2
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM,
2 Academia de Studii Economice din Moldova
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3.
Disponibil online 16 January, 2023. Descarcări-14. Vizualizări-392
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes
Babcenco Coralia , Suhodol (Motruc) Natalia
National Commerce College of the Academy of Economic Studies
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3..
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-418
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Babcenco Coralia2
1 Technical University of Moldova,
2 National Commerce College of the Academy of Economic Studies
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3.
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-388
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 5

Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8.
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-425
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cămășile tradiționale bărbătești de purtat
Cazac-Scobioala Viorica , Adascalița (Crigan) Lucia , Babcenco Coralia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Portul popular – expresie a istoriei şi culturii neamului
Ediția 1. 2021. Chișinău. ISBN 978-9975-62-434-3..
Disponibil online 26 July, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-314
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Revitalizarea alivencei moldovenești: tradiție și experiențe de preparare
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Alcaz Olga , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8.
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-383
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Similitudini ale tradiţiilor gastronomice ukrainene cu cele din bucătăria moldovenească
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Relațiile etnoculturale moldo-ucrainene în aspect sincronic şi diacronic
Ediția 6. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-62-448-0.
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-441
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of spring herbs in Moldovan people's diet
Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-267
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Tradițiile gastronomice ale bucatelor dulci din Republica Moldova
Babcenco Coralia , Cazac-Scobioala Viorica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9.
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-27. Vizualizări-777
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 15 of 15