Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.1.Monografii - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Strategii de educație nutrițională în Republica Moldova |
Siminiuc Rodica , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-291 |
Proprietățile funcționale ale făinii de năut (Cicer Arietinum L) |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-630 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-698 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels |
Bulgaru Viorica , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-621 |
Methods of bleaching walnut juglans regia L |
Macari Artur , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-452 |
The efficiency of the iron fortification and the quality control of the final enriched bakery products |
Ciobanu Corina , Deseatnicova Olga , Ciumac Jorj |
Technical University of Moldova |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 10 September, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-287 |