Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria , Cupcea Tatiana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 243-249. |
Disponibil online 25 August, 2019 |
Инновационные обезвоженные продукты из фруктов, овощей и ягод |
Şleagun Galina , Pavlinciuc Marcela , Popa Maria |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. Tipogr. „Indigou Color”. 258-264. |
Disponibil online 25 August, 2019 |
L'étude de l'influence de l'action de rayonnement infrarouge sur la durée de séchage des cerises (Prunus Avium L.) Et des cerises aigres (Prunus Cerasus L.) Sans noyaux déshydratées par osmose |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 309-314. |
Disponibil online 4 July, 2019 |
Cercetări privind calitatea sucului de fructe stors direct şi congelat |
Şleagun Galina , Popa Maria , Chicu Aliona , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina , Rabotnicova Liudmila , Cupcea Tatiana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 16 April, 2020 |
Standarde noi în industria alimentară |
Chiseliova Maria , Popa Maria , Şleagun Galina |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 2(50) / 2014 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 3 April, 2020 |
Particularităţile tehnologice de producere a legumelor rapid congelate |
Popa Maria , Chiseliova Maria |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 186-190. |
Disponibil online 6 June, 2019 |
The infrared analyzer ma35 sartorius application for moisture determination in dried apples and carrots |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 158-163. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
Сomparative evaluation of vacuum and air oven moisture content determination methods for some varieties of dried fruits and vegetables |
Şleagun Galina , Popa Maria |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 152-157. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
1-10 of 10