Cuvinte-cheie (30): spontaneous fermentation (2), Brewer’s spent grain (2), пивоваренное производство (2)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
The effect of brewer’s spent grain concentration on the degree of maturation of bread sourdough |
Ţărnă Ruslan , Şaitan Olesea , Rubtsov Silvia , Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-111 |
Использование пивной дробины в производстве хлебопекарных заквасок |
Шайтан Олеся , Кристева Кристина |
Технический Университет Молдовы |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2). |
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-53 |
Influence of brewer`s spent grain on qualitative indicators of bread from wheat flour |
Şaitan Olesea , Ţărnă Ruslan , Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-22. Vizualizări-392 |
Utilizarea borhotului de malț în fabricarea produselor de panificație |
Şaitan Olesea , Ţărnă Ruslan , Ghendov-Moşanu Aliona |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-17. Vizualizări-413 |
Сравнительный анализ химического состава солода и пивной дробины, полученной в процессе производства пива |
Шайтан Олеся , Бортa Анна-Мария |
Научная школа Технического университета Молдовы |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3.. |
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-358 |
Use of brewers' spent grain in food production |
Şaitan Olesea , Reşitca Vladislav , Ghendov-Moşanu Aliona |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-347 |
Использование пивной дробины в производстве продуктов питания |
Шайтан Олеся |
Технический Университет Молдовы |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9. |
Disponibil online 24 June, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-488 |