IBN
Închide
Manciu Alexandr
Cuvinte-cheie (51): Chicken (5), Samples (3), biomass (3)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9

2017 - 1

The amino acid composition of the biomass of the strain Streptomyces fradiae CNMN-Ac-11, cultivated on a complex medium with bio products of a cyanobacterial nature
Bereziuk Yulia1 , Burtseva Svetlana1 , Garaeva Svetlana2 , Byrsa Maxim1 , Manciu Alexandr3
1 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM,
2 Institute of Physiology and Sanocreatology of the ASM,
3 State Agrarian University of Moldova
Analele Universitatii din Oradea, Fascicula Biologie
Vol. 24, / 2017 / ISSN 1224-5119
Disponibil online 22 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Changes of the composition of the blood in broiler chickens under the influence of bioproducts based on streptomycetes
Starchiuc Nicolae1 , Osadci Natalia1 , Manciu Alexandr1 , Byrsa Maxim2 , Burtseva Svetlana2
1 State Agrarian University of Moldova ,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Analele Universitatii din Oradea, Fascicula Biologie
Vol. 23, / 2016 / ISSN 1224-5119
Disponibil online 20 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-276
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2