IBN
Închide
Zootehnie şi biotehnologii Altele.
Carnea de nutrie – sursă de proteină pentru alimentaţia omului myocastor coypus meat nutrition - source of protein for human nutrition
Mardari Tatiana
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul
Petcu Valentina1, Lupolov Tatiana2, Rotaru Alina
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Государственный Педагогический Институт, г.Мозырь
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul comparativ al calităţii sortimentelor de salamuri fierte la diferiti producători în zona de centru a R.Moldova
Morari-Pirlog Alisa
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice
Morari-Pirlog Alisa
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pretabilitatea laptelui de oaie pentru fabricarea brânzeturilor în sărămură
Chiţanu Ana
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44. 2015. CHIȘINĂU. ISBN 978-9975-64-125-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-5 of 5