Aplicarea preparatului gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării soiului cu seminţe prezentabil
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
952 41
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-05 16:56
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.86:632.981 (2)
Viticultură. Viță de vie. Vii (628)
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977)
SM ISO690:2012
DERENDOVSCAIA, Antonina, NICOLAESCU, Gheorghe, MIHOV, Dumitru, SECRIERU, Silvia, PROCOPENCO, Valeria, GODOROJA, Mariana, LUNGU, Cornelia, MIHOV, Varvara. Aplicarea preparatului gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării soiului cu seminţe prezentabil. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 182-188. ISBN 978-9975-64-273-6..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 42 (2), 2015
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"
Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015

Aplicarea preparatului gobbi GIB 2LG în tehnologia cultivării soiului cu seminţe prezentabil

CZU: 634.86:632.981

Pag. 182-188

Derendovscaia Antonina, Nicolaescu Gheorghe, Mihov Dumitru, Secrieru Silvia, Procopenco Valeria, Godoroja Mariana, Lungu Cornelia, Mihov Varvara
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 26 martie 2019


Rezumat

The studied of actions preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) in the productivity and quality of fruit seed table grapes Prezentabil at different methods of application. It is shown that for conditions RM it is the most acceptable use of a preparation Gobbi Gib 2LG (GA3) for the treatment of zone inflorescence in phases of postfertilisation (Ø berries of 3-6 mm), which leads to an increase in productivity variety in the 1,2-1,3 times and growth seedless berries, in compared with the control.

Cuvinte-cheie
Gibberellic Acid, Preparation Gobbi Gib 2LG, Productivity, Table seed grape variety