Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-19 15:16 |
![]() POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Chimia ecologică şi a mediului Ediția 21, 2023 |
|||||||
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului" 21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023 | |||||||
|
|||||||
Pag. 59-61 | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară"> <meta name="citation_author" content="Popescu Cristina-Sofia"> <meta name="citation_publication_date" content="2023"> <meta name="citation_collection_title" content="Chimia ecologică şi a mediului"> <meta name="citation_volume" content="Ediția 21"> <meta name="citation_firstpage" content="59"> <meta name="citation_lastpage" content="61"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/59-61_35.pdf">