Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
205 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-19 15:16
SM ISO690:2012
POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Chimia ecologică şi a mediului
Ediția 21, 2023
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului"
21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023

Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară


Pag. 59-61

Popescu Cristina-Sofia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 18 ianuarie 2024


DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Popescu, C.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ro'>Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac &icirc;n industria alimentară</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2023</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'></relatedIdentifier>
<dates>
<date dateType='Issued'>2023</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>